Cederberg AV

Vi har samlet de beste aktørene innen innholdsproduksjon og kan tilby høy kompetanse som tilrettelegger for at kunden skal lykkes med sitt digitale innhold. Vi legger stolthet i arbeidet og for oss er hver jobb like viktig, uansett hvor lite eller stort oppdraget er. 

Studio

Studioet er Norges eldste lydstudio (1978) og har mye historie i veggene. Lokalene er totalrenoverte i 2016 og er av de flotteste studioene man har her til lands. Opptaksrommet er 100 kvm stort og kan romme både debatter, musikalske innslag og foredrag på samme tid. Vi har også et flott pauserom/ greenroom samt kjøkken, sminkerom og kontor tilgjengelig for våre kunder.

Opptak og post-produksjon

Dersom sendingen ikke skal streames direkte kan vi levere ferdig program-mix eller iso-opptak av hvert kamera etter endt oppdrag. Vi kan også stille med etterarbeid som lydmix, videoredigering og fargekorrigering dersom et ferdigstilt produkt ønskes.


“Da vi ikke kunne arrangere Fellesdagen 2020 som planlagt gjorde vi en henvendelse til Cederberg Studios for å få produsert et live-streaming arrangement.

Vi er utrolig fornøyd med hvordan Cederberg løste oppgaven. Det ble en meget profesjonell produksjon med høy kvalitet i alle ledd. Teamet var serviceinnstilte og vi opplevde at de strakk seg langt for at det skulle bli en best mulig produksjon.

Sammenliknet med et fysisk arrangement ble dette både mer kostnadseffektivt og vi nådde ut til flere. Vi gir våre beste anbefalinger av Cederberg Studios til andre som ønsker en produksjon med høy kvalitet”

Svein Skisland, rådmann Vennesla kommune

Ta gjerne kontakt med oss!

Get in Touch

[email protected]
+47 901 89 755

Ægirs vei 1F
4642 Kristiansand

Facebook
Instagram

© Christer Andre Cederberg 2024 Privacy policy | Design: Imre Bidtnes Web: Gotland Internet & Finsnickeri