Audiovisuelle tjenester

Vi fanger ditt øyeblikk og understreker ditt budskap

Produksjon av audiovisuelt innhold av høy kvalitet i skreddersydde lokaler

Vi er et sammensveiset team med erfarne, engasjerte og kreative teknikere som brenner for lyd- og bildeproduksjon. Vi har alltid kunden i fokus og vi streber mot å ivareta et personlig uttrykk som fremhever kundens identitet. Våre teknikere har opptil 20 års erfaring og har jobbet med de største artistene vi har her til lands og på en rekke høyt profilerte tv-produksjoner.

Vi kan gjennomføre alt fra enkle opplæringsvideoer til komplekse flerkameraproduksjoner i våre skreddersydde lokaler. Eksempler kan være:

  • Opplæringsvideoer
  • Webinarer
  • Presentasjoner av nye produkter
  • Podcaster og Vodcaster
  • Teambuildingskveld for ansatte på hjemmekontor med foredrag, musikalske innslag og interaktive oppgaver/ leker.

Vi gir tett oppfølging både før, under og etter oppdrag. Prosessen fra planlegging til sluttprodukt er svært enkel ettersom all jobb gjøres in-house i eget lokale, med fast installert utstyr og med interne teknikere.

Profesjonelt studio

Vi er et av landets fineste og best utstyrte lydstudioer. Videokameraene våre er av NRK-kvalitet og vi har en stor utstyrspark med lys- og streamingutstyr. Våre romslige lokaler på 250 kvm har skreddersydd akustikk som sørger for krystallklar tale og musikk.

Mere om oss

Fyldigere beskrivelse av oss og fasilitetene våre finnes her: Mere om oss.


Ta gjerne kontakt med oss!

"Cederberg Streaming er den mest profesjonelle leverandøren jeg har jobbet med. De leverer kvalitet i alt de gjør og viser et ekte engasjement for at vi skal få et best mulig produkt. Kunnskapsrike, vennlige og alltid klare for å strekke seg litt lenger så vi skal nå våre høye ambisjoner."

– Tor Åge Eikerapen (Psykolog, foredragsholder og Podcast-vert for Lederpodden. #1 på iTunes' liste over norske podcaster om ledelse.)

Get in Touch

[email protected]
+47 901 89 755

Ægirs vei 1F
4642 Kristiansand

Facebook
Instagram

© Christer Andre Cederberg 2023 Privacy policy | Design: Imre Bidtnes Web: Gotland Internet & Finsnickeri